7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

PF 2022

PF 1

 

Volejbalový klub KP Brno vám přeje krásné Vánoce a v celém novém roce hodně zdraví a mnoho osobních i sportovních úspěchů. Děkujeme všem našim fanouškům za přízeň a podporu a těšíme se na vás i v roce 2022. A navrch přidáváme ještě několik osobních přání do nového roku...

 

Miroslav Jaskulka, čestný prezident KP Brno

Já mám přání, aby se splnilo to, co řekl Mirek Čada. Ten mi řekl, že naše družstvo bude tento nebo příští rok mistr. Proto si přeju, abychom se mistry stali, a abych se toho hlavně dožil."

 

Richard Wiesner, prezident KP Brno

Přál bych všem, aby i v této době dokázali hledět s naději a odhodláním do budoucnosti, a všem kolegyním, kolegům, hráčkám, rodičům, zkrátka všem, kteří si vybudovali k našemu klubu vztah, aby je i v tom příštím roce, jeho činnost naplňovala a těšila."


Erik Nezhoda, trenér KP Brno

„Mým osobním přáním je, aby se všichni měli rádi a hlavně se tolerovali, protože to v dnešní době chybí. KáPéčku přeju, aby zúročilo tvrdé roky dřiny jak hráček, tak všech členů klubu, a aby tu dřinu proměnilo v úspěch."

 

Petr Pavlica, trenér KP Brno

„Moje asi největší přání do příštího roku je, aby se soutěže a všechno mladé sportování vrátily zase do stejných kolejí jako dřív. Pro mě je to teď asi přednější než vítězství. Vzhledem k pauze, kterou měly děti od sportování, tohle momentálně hodnotím úplně nejvýš."

 

Martin Melkes, trenér KP Brno

„Sobě přeju hlavně, abych byl zdravý a všechno jsme to přežili. A KáPéčku vzhůru jenom dál vzhůru."

 

Simona Jelínková, smečařka KP Brno

„Já bych byla moc ráda, kdybych jako prvačka v lednu dokončila úspěšně semestr a pokračovala dál ve studiu. Samozřejmě si přeju i další volejbalové úspěchy, ať pokračují - klepu na stůl, na zuby i na čelo. A také všem přeju hodně lásky, kterou je potřeba zvlášť v dnešní době šířit, a také repsekt a pochopení."

 

Romana Pavlicová, univerzálka KP Brno

„Já bych si přála, aby byli všichni šťastní a zdraví a spokojení a milovaní minimálně tak, jako jsem já."

 

Ivo Stejskal, fotograf KP Brno

„Každý fotograf celý život čeká na nějaký výjimečný snímek a stejně tak je tomu i u mně. To je tím pádem i můj osobní cíl do příštího roku. Co se týká KáPéčka, moc by mě potěšilo, kdybych mohl holky v této sezóně vyfotit s jakýmikoli medailemi."

 

Daniel Zejda, člen fanklubu KP Brno

„Já bych si přál, aby se holky dostaly do finále a pak v něm úspěšně vybojovaly titul."

 

 

Barbora Mertová

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT