7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Hráli jsme

KP tento týden nestačilo ani na Šternberk

KP PŘE m 22022024 1

 

Nejvyšší volejbalová soutěž žen pokračovala v sobotu zápasy už 24. kola a Královo Pole v něm vycestovalo do Šternberku. Svěřenkyně Erika Nezhody měly na palubovce Sokolek na dosah zisk první sady, za stavu 18:24 ale nedokázaly vytěžit z 6 setbolů a byly to naopak domácí hráčky, kdo v sadě slavil výhru (26:24). Brno nestačilo na soupeřky ani v koncovce dalšího setu, a i když mu patřila sada s pořadovým číslem tři, víc KáPéčku Šternberk uhrát nedovolil. V utkání tak zvítězil za plný počet bodů.

Číst dál...

Dlouhá bitva s Přerovem vyzněla lépe pro soupeřky

KP vs PRE 20122023 16

 

Zápas mezi Královým Polem a Přerovem byl ve čtvrteční podvečer v hale na Vodově jako na houpačcce. Brněnské volejbalistky sice v utkání vždy o jeden set vedly, Přerovu ale patřily koncovky druhé a čtvrté sady, a tak se duel rozhodoval až v tie-breaku. Ten zvládly na výbornou hostující hráčky – Královu Poli v něm přenechaly pouhých šest bodů, a v Brně se tak nakonec radovaly z výhry 3:2 na sety.

Číst dál...

Z Olomouce veze KáPéčko plný počet bodů

KP vs Olymp 09122023 45

 

Extraliga se po pauze, způsobené finálovým turnajem Českého poháru, opět rozběhla naplno a Královo Pole vycestovalo k utkání 22. kola na palubovku Olomouce. Ta do dnešního zápasu nenestatoupila v kompletní podobě, obejít se navíc musela bez obou nemocných nahrávaček. KP Brno, které po náročném týdnu v utkání hodně točilo se sestavou, zvládlo v Olomouci lépe setbolovou přestřelku na konci úvodní sady a zbytek zápasu už si pohlídalo. Výhrou 3:0 na sety se Brno v tabulce Olomouci vzdálilo na rozdíl čtyř bodů.

Číst dál...

Královo Pole si spravilo chuť jednoznačnou výhrou ve Frýdku-Místku

KP vs PRE 20122023 32

 

K dalšímu extraligovému zápasu vycestovalo Královo Pole do Frýdku-Místku, který je momentálně v tabulce na osmém místě. V utkání se musely domácí hráčky celou dobu na Brno dotahovat, a i když s ním v prvním a třetím setu před koncovkou dokázaly srovnat krok, do vedení je Královo Pole ani jednou nepustilo. Jednoznačná výhra KáPéčka 3:0 na sety tak znamená tři body do tabulky.

Číst dál...

Královo Pole tento týden nestačilo ani na Ostravu

KP OSTR m 27012024 8

 

Ve 20. kole extraligy přivítalo KP Brno na své palubovce tým Ostravy, který před 14 dny královopolské hráčky porazily bez ztráty setu. Ostrava tak na Vodovu přijela s jasným cílem – porážku Brnu vrátit – a to se jí povedlo. Královo Pole v zápase vybojovalo jediný set, a tak si na svoje konto připsaly svěřenkyně Zdeňka Pommera po výhře 3:1 plný počet bodů.

Číst dál...


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT