7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Očima hráček

Nejdůležitější osobností A-týmu KP Brna v sezóně 2020/21 je Dáda Digrinová

B2D9832C 215D 493B 84FD 67E21C3399F3

 

Daniela Digrinový byla zvolena nejdůležitější osobností A-týmu KáPéčka v sezóně 2020/21. Na konci sezóny proběhlo uvnitř družstva tajné hlasování, kterého se kromě hráček zúčastnili i členové realizačního týmu, a právě z něj vzešla Dáda jako "Most important person". V čem tkvěl během sezóny Dádin přínos pro A-tým vysvětlují Erik Nezhoda, Martin Štětka, Saša Matová a Magda Bukovská. 

Číst dál...

Hráčky oceňují individuální přístup, příprava jede naplno

Kondicni trenink2

Příprava na novou sezónu je v plném proudu. Po úvodních srpnových dnech, ve kterých A-tým absolvoval lékařské prohlídky a hráčky byly obeznámeny se všemi důležitými informacemi, začaly fyzické testy s kondičním trenérem Davidem Nerudem. „V dnešní době je kondiční příprava velmi specifikovaná a individualizovaná a my se v úvodu sezóny ubíráme touto cestou," vysvětluje hlavní kouč Áčka Marek Rojko. Kondiční rozvoj proto bude v brněnském týmu po celý srpen tématem číslo jedna.

Číst dál...

Favoritky jsme překvapily, hlásí Romana Staňková

Mnoho nechybělo a naše děvčata se mohla podepsat pod volejbalovou senzaci. A to ničemu takovému první dva sety úvodního duelu prvního kola CEV Cupu nenapovídaly. S polskými favoritkami z Bielsko-Biala jsme prohráli lehce první dvě sady, ale potom se také díky povedeným útokům smečařky Romana Staňkové povedlo utkání zdramatizovat. Po bojovném výkonu našich děvčat si ovšem do odvety v příštím týdnu veze výhru 3:1 jeden z favoritů polské Orlen ligy. „Můžeme jen získat. Nebojíme se. Uděláme si na soupeře rozbor a zahrajeme lépe," vypráví jednadvacetiletá volejbalistka.

Číst dál...


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT