7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Slovo prezidenta

Zakončení klubové sezóny doprovodí pestrý volejbalový program

114 DR194489 1

 

V brněnské hale Vodova bude v neděli 19. května oficiálně zakončena klubová sezóna 2018/19 KP Brna. Pro hráčky, trenéry, rodiče a přátele volejbalového klubu je od 9:30 připravený pestrý sportovní program, který ve 14:00 završí slavnostní zakončení sezóny. Jak si letos královopolská družstva ve svých soutěžích vedla a jak sezónu hodnotí prezident KP Brna Richard Wiesner?

Číst dál...

Richard Wiesner: Začíná nová éra našeho klubu

P1060751

Sezóna 2016/2017 odstartovala! Nově poskládané družstvo žen společně s celým realizačním týmem 1. srpna oficiálně zahájilo přípravu na nadcházející ročník nejvyšší volejbalové soutěže. To vše pod vedením nového kouče Marka Rojka: „A-tým je složený nejenom ze zkušenějších hráček, ale i velmi mladých holek a děvčat střední generace. To byla moje pointa a můj záměr, takhle ho postavit," uvedl Rojko při zahájení sezóny. „Společnými silami budeme usilovat o co největší profesionalizaci A-týmu a o umístění v první čtyřce extraligy," dodal.

Číst dál...

Tým připravíme na play off, hlásí prezident Richard Wiesner

DR123904

Jak vypadá extraligová situace očima vedení klubu? Jaké jsou cíle prvního družstva po podařeném podzimu? Kdy se rozhodlo o angažování nového kouče? To byly otázky na prezidenta VK KP Brno Richarda Wiesnera, který po poslední prohře žen 2:3 ve Šternberku neskrýval zklamání z dosavadních výkonů žen, ale stále věří, že tým svoji sílu ukáže v play off.

 

Číst dál...


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT