7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Příprava A-týmu žen je v plném proudu

A tym

A-tým žen do Bystřice nad Pernštejnem zavítal bez svého hlavního kouče Marka Rojka, který si momentálně plní svoje reprezentační povinnosti. „Výlet do Bystřice nám příjemně zpestřil přípravu, kterou jsme v posledních čtyřech týdnech strávily v hale na Vodové," poznamenala kapitánka žen Michaela Doležalová. „I  přes velkou únavu pramenící z náročného kondičního bloku, který bude probíhat ještě dva týdny, jsme zvládly odtrénovat dvě volejbalové fáze s nejmladšími holčičkami i trošku kultury v podobě trenérského exhibičního zápasu - ten proběhl v nezvykle feministickém duchu," dodala s úsměvem.

 

Co na Vás čekalo při sobotním slavnostním zahájení sezóny?
 
Na sobotní Hrátky s Vlkem jsme byly povolány jen jako nehrající kapitánky, což nám ušetřilo pár zranění a fyzioterapeutických ošetření, když vezmu v úvahu naši šikovnost a náročnost úkolů :-) Skládám tímto poklonu nejenom všem trenérům, kteří soutěž vymysleli, ale i holkám, které byly po týdenní dřině naprosto fantastické.
 
Jak se těšíte na start nové sezóny?
 
Popravdě na začátek sezóny ještě moc nemyslíme, protože jsme v plném zápřahu a změn v přípravě, týmu a organizaci je tolik, že se musíme soustředit na to, co děláme momentálně. Jsem ráda, že se nám vyhýbají zranění a díky volným víkendům se ještě udržujeme svěží i mentálně, což bývá v těchto periodách občas problém.
 
 
 A tym
A-tým žen
Trenér: Marek Rojko
Realizační tým: Radim Vlček, Michaela Jelínková, Petr Pavlica, Petra Žilková, Eliška Vejrostová, Zdeněk Zítka
Soutěž: Extraliga žen, Český pohár žen, Challenge Cup
 
 
Barbora Mertová

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT