7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 8.týdne

 O osmém víkendu tohoto roku zajížděly celky juniorek a kadetek k utkáním Extraligy do Plzně. Juniorky dokázaly jednou zvítězit a udržují si druhé místo v tabulce jen díky lepšímu poměru setů. Kadetky bohužel dvakrát prohrály a klesly na třetí místo.

 

 

 

JUNIORKY-B:  1.liga žen - sk.II

27.2. 17:00 SG Brno B - Uherské Hradiště
0:3 (-20,-13,-19)
Komentář

Do zápasu jsme nastoupily v provizorní sestavě bez libera-přihrávaly blokařky. Bubu svůj úkol zvládla vcelku dobře, ale Czucza se na příjem necítila, tak smečařky přihrávaly ve dvou nebo s účkem. Do prvního setu jsme nastoupily bojovně a snažily jsme se vybojovat každý míč, druhý set se nesl v duchu zmatků-ukázala se naše nesehranost a netrénovanost určitých situací. Také neshody nahrávačky s družstvem, kdy po nezavolání nám tam spadly jednoduché míče. Třetí set jsme se zlepšily, ale udělaly jsme spoustu chyb. (Jana Vaňková)

 

JUNIORKY-A:  Extraliga juniorek - sk.I

27.2. 19:00 VŠ-SG Plzeň - SG Brno 3:2 (-20,18,17,-24,19)
Komentář

V sobotním utkání extraligy juniorek jsme podali vlažný výkon a domácí hráčky hrající s maximálním nasazením nás přehrávaly ve všech činnostech. Svůj standardní výkon podala na liberu hrající Bára Valtrová. Ostatní hráčky hrály pod své možnosti. (Aleš Novák)

   
28.2. 10:00 VŠ-SG Plzeň - SG Brno 1:3 (-22,-16,22,-23)
Komentář:

Nedělní utkání bylo znovu vyrovnané, ale z naší strany již nebylo tolik chyb. V útoku se zlepšila Maruška Toufarová a největším přínosem pro družstvo byl příchod Kamily Součkové, která střídala bez zájmu hrající Terezu Jirouškovou a svým výkonem potvrdila své ambice směrem k reprezentaci. Dalším kladem tohoto utkání byla zlepšená hra nahrávačky Pavly Vincourové, která tentokrát volila správná řešení v distribuci nahrávek. (Aleš Novák)

 

KADETKY:  Extraliga kadetek - sk.I

27.2. 17:00 Loko Plzeň
- SG Brno 3:1 (23,21,-20,16)
Komentář:

Zápas nezačal podle našich představ. Útok z naší strany nebyl dostatečně razantní a houževnatá Plzeň se začala rozehrávat, ale ve třetím setu jsme se zvedli a vyhráli ho. Bojovnost nám nechyběla, ale ve čtvrtém setu jsme udělali hodně nevynucených chyb, které rozhodly o výsledku utkání. (Veronika Šnellyová) 

   
28.2. 11:30 Loko Plzeň - SG Brno 3:0 (18,16,15)
Komentář:

Do začátků setů jsme vstupovali bojovně, ale ne vždy úspěšně s velkým počtem nevynucených chyb. Zápas se nám nepovedl, ale přinesl nám jednu dobrou věc, ukázal nám, že musíme ještě hodně pracovat. (Veronika Šnellyová) 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT