7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 4.týdne

 O minulém víkendu hrály svoje soutěže pouze juniorky a kadetky. Juniorky A dokázaly dvakrát zvítězit nad Plzní a kadetky se s protivníkem ze stejného města rozešly smírně 1:1 na zápasy. Juniorky B nestačily v první lize žen na České Budějovice a hladce podlehly 0:3.

 

JUNIORKY-B:  1.liga žen - sk.II

30.1. 17:00 SG Brno B - České Budějovice
0:3 (-19,-20,-19)
Komentář:

Největší problém nám dělala přihrávka. Soupeř měl kvalitní servis. Jakmile jsme ovšem začaly přihrávat, útočení nebylo špatné. Trochu vázla obrana na síti a především komunikace na hřišti. Doplatily jsme na nesehranost. Od 2. setu jsme zlepšily servis a soupeřky jsme potrápily. Herně jsme se jim vyrovnávaly, ale přišel slabší konec a závěr jsme nedotáhly. (Simona Holečková) 


JUNIORKY-A:
  Extraliga juniorek - sk.I

31.1. 10:00 SG Brno - Slavia VŠ-SG Plzeň 3:2 (-23,-22,18,18,12)
Komentář: (Aleš Novák)
   
31.1. 13:00 SG Brno - Slavia VŠ-SG Plzeň 3:0 (22,24,19)
Komentář:
(Aleš Novák)


KADETKY:  Extraliga kadetek - sk.I

31.1. 10:00 SG Brno - Lokomotiva Plzeň
3:0 (22,23,13)
Komentář:

Včerejší zápas proti Plzni začaly holky výborně. V prvních dvou setech, prvního zápasu se holkám vedlo jak na příjmu, tak na smeči. Zbytečně nechybovaly a zvyšovaly své skóre. Ve třetím setu se zranila Kačka Nálezková na bloku a to mělo vliv na koncovku. Zkazilo se více příjmů a podání, smeč přestala být důrazná. Nakonec se ale holky nedaly a i tento set vyhrály s přehledem. (Valentýna Kuchařová)

   
31.1. 13:00 SG Brno - Lokomotiva Plzeň 2:3 (-24,22,-18,16,-13)
Komentář:

Druhý zápas už tak výborně nezačal. Holky jakoby vůbec nechtěly hrát a podle toho to taky vypadalo. Vůbec se nám nedařil příjem. Od toho se také odvíjel útok. Všechno šlo úplně dolů a holky taky. Tento set prohrály, ale nevzdaly se a bojovaly dál. Druhý set začaly holky hrát s nasazením a touze po vítězství. Smeč se dařila a všechno bylo takové bojovnější. Samozřejmě, že jsme tento set vyhrály. Třetí set byl úplný opak. Holkám nešel vůbec servis.  Hra v poli byla rozháraná, nikdo neplnil trenérovy pokyny a podle toho dopadl i třetí set. A tak se šlo do setu čtvrtého. Chybovaly jsme na příjmu a smeč se vůbec nedařila, jakoby ten míč nechtěl na druhou stranu. Holky se za pomoci diváků tak moc rvaly o vítězství, že jsme tento set vyhrály a tak jsme mohly nastoupit do tiebreaku. Tento rozhodující set začaly soupeřky lépe. Za stavu 4 : 7 holky zabojovaly a srovnaly skóre. Skvěle nás podržela Valentýna Kuchařová na smeči a Klárka Měřínská na příjmu. Bohužel to nestačilo a v dramatické koncovce měl více štěstí soupeř. Stav 13 : 15 tomu odpovídal.

Myslím si, že holky zahrály svůj normální výkon. Ve hře byla bojovnost, touha po vítězství, snaha hrát co nejlíp to jde a moc nekazit. Ale když se nevede, tak se nevede. Musíme myslet na další zápasy a tuto prohru nechat za sebou. (Valentýna Kuchařová)


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT