7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 40. týdne

Logo_Ozveny_tydne Družstvo U-15 si odehrálo další utkání 1. ligy kadetek a své 1. kolo odehrály i kadetky KP v Krajském přeboru kadetek. Jak se jim dařilo? To se dozvíte v dalších řádcích.

 

 

 

 

U-15: 1. liga kadetek, skupina C

6.10. 10:00 VK Královo Pole A
- TJ Svitavy
3:2
6.10. 14:00 VK Královo Pole A
- TJ Svitavy
3:0
Komentář:

Kapitánka Barča Jedličková:

Zápas se Svitavami jsme zahájily výborně. První dva sety jsme vyhrávaly vždy o několik bodu. Nekazily jsme servis, nebály jsme se tvrdě smečovat a nekazily jsem příjem. Ale ve třetím setu jsme povolily a začaly jsme kazit servis a nebyly jsme koncentrované. Kvůli našim chybám jsme prohrály třetí a čtvrtý set. V pátém jsme se postavily zpět na nohy a těsně jsme ho vyhrály. Druhy zapas se nám dařilo o něco vic a vyhrály jsme ho 3:0 . Servis se nám sice stále moc nedaril, ale bylo to lepší než v prvním zápase. Na smeci jsme přitvrdily a příjem zlepšily.

Trenérka Ivana Zburová

V Prvom zapase sme po vedeni 2:0 na sety zbytocne znervozneli a zacali robit chyby. V 5 sete sme zacali znova bojovat a dotiahli sme ho do vitazneho konca.Sice sme zapas vyhrali 3:2 ale so stratou bodu a vykonom v 3 a 4 sete sme nespokojni. Druhy zapas sme boli koncentrovane od prvej do poslednej lopty a to sa odzrkadlilo aj na nasej hre.

   odkaz na tabulku

 

KKY-KP: Krajský přebor kadetek

6.10. 9:00 VK Královo Pole
- Volejbal Vyškov A
2:1
6.10. 10:30 VK Královo Pole
- Volejbal Vyškov D
2:0
6.10. 11:45 VK Královo Pole - Volejbal Vyškov C 2:0
Komentář:

KP - Vyškov A 2:1

1. set jsme najely velmi dobře, komunikovaly jsme spolu a snažily se nenechat spadnout jediný míč. 2. set jsme ovšem nezačaly tak dobře, moc jsme soupeře pustily, aby nám vzal naši hru, ale v tiebreaku jsme je hodně zatlačily servisem, vedly jsme, komunikovaly spolu, byly i hezké akce ve hře, a to také vedlo k našemu vítězství.

Adéla Řičánková, hráčka

KP - Vyškov D 2:0

2. zápas jsme odehrály proti týmu Vyškov D. Na začátku nám trenér řekl, že tento tým by jsme měly porazit. A my do toho šly od samého začátku bojovně. Servisy nám sice čas od času uletěly, ale byly tam i krásné dlouhé série. Na hřišti jsme se snažily mít každý balón a protože jsme spolu komunikovaly a pomáhaly si, tak se nám to i z většiny dařilo. Do útoků jsme chodily odvážně a nebály se toho.V týmu panovala dobrá nálada a lavička povzbuzovala co to šlo. A za těchto skvělých podmínek jsme je porazily 2:0.

Terezie Vichová, hráčka

KP - Vyškov C 2:0

Poslední zápas jsme úspěšně zakončily s Vyškovem C. Po dvou předešlých zápasech jsme v tomhle pracovaly naplno hned od prvního setu až do konce. Udržovaly jsme si podání, komunikovaly, omezily vlastní nevynucené chyby, a proto jsme lehce vyhrály 2:0.

Kristýna Škrabalová, hráčka

   odkaz na tabulku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT