7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 36. týdne

Logo_Ozveny_tydneO víkendu se všechna družstva starších žákyň zúčastnila turnaje v Břeclavi, byla to dobrá generálka před kvalifikací, která je čeká příští víkend.

 

 

 DSC 0245

U-15: Žákovský turnaj Břeclav

10.9. 9:30 VK KP Brno A - Kroměříž B
2:0
  11:00   - VK Skalica
2:0
  13:00   - Hustopeče 2:0
  15:00   - TJ Junior Brno
1:2
  17:30   - Lokomotiva Břeclav
2:1
           
Komentář:

VK Královo Pole A - Kroměříž B
Jako první nás čekal zápas s Kroměříží B. Tento zápas jsme skoro jako každý jiný vyhráli. Utkání skončilo 2:0 na sety pro nás. Určitě jsme měly lepší smeč,protože holky z Kroměříže neskákaly, takže smečovaly ze země a na blok skoro vůbec neskákaly. V podání jsme také byly lepší, protože jsme měly tvrdý servis, který neměly soupeřky šanci vybrat. Z výhry jsme měly ale i tak velkou radost.

Natka Gardavská, hráčka

VK Královo Pole A - VK Skalica
Naše soupeřky byly až ze Slovenska . Na jejich věk (průměrně asi tak 10 let ) hrály kvalitně, ale měly velmi dobré zákroky v poli . Byly jsme lepší v technice a mohu si říct ze ve všem protože jsme na tom s volejbalem dál . Soupeřky útočili z místa a když bylo hůře prihrano prehravaly pres bagrem nebo prsty . Dávaly spodní servis, který nebyl těžký přihrat za jedna . Vyhrály jsme 2:0 . První set skončil 25:15 a druhy set 25:14 .

Barča Jedličková, hráčka

VK Královo Pole A - Hustopeče
Třetí zápas jsme hrály proti Hustopečím. Byl to jeden z nejlehčích zápasů, protože holky z Hustopečí nebyly moc volejbalově zkušené. První set jsme tedy vyhrály, ale udělaly jsme pár zbytečných chyb na servise a byly jsme trochu nepozorné. Druhý set v podstatě odpodávala naše nahravačka Niki Schwarzová a Hustopeče nezískaly ani jeden bod, hlavně proto že nebyli schopné servis přihrát. Zápas jsme vyhráli 2:0 na sety (25:15 a 25:10).

Barča Hudečková, hráčka

VK Královo Pole A - Junior Brno
Turnaj proti Junioru Brno jsme prohráli 1:2. Byly lepší ve prihravani a měly tvrdý servis. Prvni set jsme vyhráli 25:18 druhy set jsme prohrály 22:25 a v tajbrejku jsme prohrály o tři body 13:15. Důležitý je ze se všichni snažili a snažili se protlačit na servise.

Lucka Oujezdská, hráčka

VK Královo Pole A - Břeclav
Poslední a rozhodující zápas jsme hrály s Břeclaví. První set jsme prohrály, ale jen o dva body. Moc se nám nedařil příjem. Myslím si, že jsme ale naopak dobře útočily. Další set jsme vyhrály docela s velkým náskokem. Dařily se nám útoky i příjem. Pak jsme hrály poslední set, který jsme po dlouhém boji vybojovaly. Všichni jsme hrály skvěle a skvěle jsme si to užily.


Anička Neterdová, hráčka

Výsledky turnaje:

1. VK KP Brno A

2. Junior Brno

3. Břeclav

4. Znojmo

5. Kroměříž A

6. Kroměříž B

7. Pezinok

8. Skalica

9. VK KP Brno C

10. KP Brno B

11. Hustopeče

 

DSC 0267

Foto D. Pelikán


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT