7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 8. týdne

Logo_Ozveny_tydneKadetky měly před sebou nejdůležitější zápas, ve kterém se rozhodovalo, zda postoupí do baráže o extraligu kadetek či nikoliv. Žákyně, tak ty zase 3 dny bojovaly na 2. finálovém turnaji Českého poháru v Bílovci.

 

 

 

 

 

KKY-KP: 11. a 12. kolo nadstavbové části 1. ligy kadetek

26.2. 10:00 VK KP Brno
- VK Beskdy Frýdlant n. Ostravicí
3:1
26.2. 12:00 VK KP Brno - VK Beskdy Frýdlant n. Ostravicí 2:3
Komentář:  
  odkaz na tabulku soutěže

 

ŽKY-A: 2. finálové kolo ČP žákyň v Bílovci

24.2. 10:00 VK KP Brno
- TJ VK Dukla Liberec
2:1
24.2. 12:00 VK KP Brno - VO TJ Lanškroun 2:1
25.2. 11:00 VK KP Brno - SK 15.ZŠ v Plzni 2:0
25.2. 12:30 VK KP Brno - PVK Olymp Praha B 0:2
25.2. 17:00 VK KP Brno - TJ Lokomotiva Plzeň 1:2
26.2. 8:30 VK KP Brno - PVK Olymp Praha A 0:2
26.2. 10:00 VK KP Brno - TJ Kralupy 0:2
Komentář:  

Takže hrály jsme proti Liberci. První set jsme zbytečně prohrály a vůbec jsme se nesoustředily. A koncovku jsme se snažily dohnat ale už jsme to nezvládly. Na druhý set jsme se prostě hecly a šly jsme do toho naplno a když se začala usmívat Pokec se Sísou a Květkou tak to začalo odcípat a všem se dařilo a tak jsme ho vyhrály. Pak jsme šly hrát tie-break a ten jsme zvládly a rozdrtily jsme je  2:1 na sety.

Eliška Jurdáková, hráčka

Druhý zápas na Českém poháru jsme odehráli proti Lanškrounu. První set jsme dá se říct lehce vypustili a byli jsme velmi nesoustředěné a nedůsledné v jednotlivých činnostech. Proto jsme stratili set. Do druhého setu jsme se vrhli se značnou chutí vyhrát a díky naší bojovnosti, kvalitnímu útoku a obraně jsme set obrátili v náš prospěch. Do závěrečného tie-breaku jsme se vrhli a začali jsme s náskokem 7:1. Tento bodový rozdíl jsme si udrželi až do konce zápasu. Jak už víme tak Lanškroun byl pro nás nelehký a tentokrát jsme ho poprvé úspěšně porazili.

Koulisiani Ela, hráčka

1. zápas soboty jsme odehráli proti Plzni.
1. set jsme si zvykaly na soupeřky a tlačily jsme je podáním. My jsme naopak věděli, kam nejčastěji podávají ony a tak jsme i dobře přihrávaly. Dařily se nám smeče, jen jsme byly trochu nepozorné v poli. Ale stejně jsme tento set vyhrály 25:18.
2. set jsme začaly dobře už od začátku a dobrými bloky jsme soupeřky deptaly. Práce v poli se zlepšila a už nám šlo vše docela dobře a tak není divu, že Plzeň uhrála jen 11 bodů.
Tento zápas jsme tedy vyhrály 2:0 a to znamenalo dobrý rozjezd do soboty.

Maki Dědková, hráčka

Druhý sobotní zápas jsme odehráli proti Olympu B. I přesto, že jsme první zápas vyhráli, tak se nám proti Olympu v koncovkách příliš nedařilo. V prvním setu se nám dařil příjem, ale v poli jsme dělali nesmyslné chyby, a to nás v koncovce stálo první set. Druhý set měl podobný průběh. Vždy když se nám zdálo, že se herně zvedáme, tak přišla série hloupých chyb, což nás stálo další set, a tím i celý zápas. Myslím, že kdybychom se dokázali lépe koncentrovat na hru, tak jsme měli jednoznačně na to tento tým porazit.

Lucka Šmardová, hráčka


V sobotu na Čp jsme odehráli poslední zápas tohoto dne s týmem TJ Lokomotiva Plzeň, proti kterému jsme ješte nehráli. V prvním setu nám moc nešel přijmout servis, avšak pokoušeli jsme se ještě ztrátu dohnat, ale bohužel set získal soupeř. V druhém setu jsme dělali zbytečné chyby z nepozornosti, které nás stály cenné body, tento zápas jsme bohužel prohráli 0:2.

Áďa Röderová, hráčka

První nedělní zápas jsme odehrály s Olympem 'A'. Začátek setu se nám vůbec nevydařil, nedokázaly jsme si přihrát ani razantně odútočit. V polovině setu jsme se vzpamatovaly, začaly jsme kvalitněji servírovat ale stejně to nestačilo na to, abychom dorovnaly velký bodový náskok soupeřek. První set prohráváme 17:25. Druhou sadu začínáme odvážněji než první, ale na přihrávce se nám stále nedaří. I když jsme si udržely dobrý servis, soupeřky nás skoro k ničemu nepustily. Druhý set prohráváme jasně 12:25.

Áďa Hrnčířová, hráčka

Poslední zápas jsme odehrály právě s nimi. Tím, že to byl náš poslední zápas tak už všichni byly unavení, jak po fyzické tak i psychicke stránce. Soupeř nebyl tak těžký jako jiní, ale třetí den a poslední zápas toho turnaje už nas vyčerpal. Chyby jsme dělaly hlavně na přihrávce, a proto jsme začaly set stavem 2:9, dále také jsme byly nepozorné a roztržité. Taky je možné, že jsme přestaly mít chuť bojovat a už jsme to zabalily. Proto pro nás skončil zápas prohrou 0:2

Monča Novotná, hráčka

  odkaz na tabulku soutěže


 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT