7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 47. týdne

Logo_Ozveny_tydneTento víkend nám přinesl volejbalový maratón napříč kategoriemi a my vám v ozvěnách víkendu přinášíme zhodnocení 1. ligy kadetek a kraje juniorek a také hodnocení těch nejmladších, které odehrály Pohár 7. tříd

 

 

 

 

 

KKY: 15. a 16. kolo 1. liga kadetek, skupina D

26.11. 10:00 VK KP Brno B - VOTJ Lanškroun
0:3
  14:00 VK KP Brno B - VOTJ Lanškroun
0:3
           
Komentář:
Kadetky v sobotu čekalo další důležité dvojutkání, protože v případě postupu do horní skupiny by se přenášely body z utkání právě proti Lanškrounu. První set byl byl velmi vyrovnaný a naše kadetky v koncovce vedly a měly tento set uhájit. To se bohužel nepovedlo a soupeř vývoj setu v nejtěsnějším možném rozdílu otočil a zvítězil. Bohužel to byl poslední set, na který jsme fyzicky a výkonově stačili. Druhý set začal problém na přihrávce, který se zásadně stupňoval až do konce utkání. Ve třetím setu jsme nebyli rovnocennými partnery a soupeř nás vyprovodil do šaten velmi rychle.
Druhé utkání bohužel spadlo do zaběhlého koloritu velmi rychle, soupeř zatížil servisem výhradně dvě naše přihrávající hráčky a ty daný tlak neustály. Dohromady vyprodukovaly za třísetové druhé utkání 13 chyb na příjmu. Obě utkání nám mnohé prozradily a ukázaly nedostatky. Velmi nebojácně se do obou utkání zapojila i Lucie Šmardová, žákyně, která dostala příležitost posbírat prvních pár minut ligové atmosféry. Do konce základní části chybí 4 utkání a máme 4 body náskoku na čtvrté družstvo. Zásadně o naší situaci může napovědět sobotní utkání proti České Třebové.
Petr Pavlica, trenér 
  odkaz na tabulku soutěže

 

KKY: 15. a 16. kolo Jm Krajský přebor juniorek-kadetek, skupina B

27.11. 15:00 VK KP Brno B
- Volejbal Vyškov B
3:0
  17:00 VK KP Brno B
- Volejbal Vyškov B 3:0
           
Komentář:

Do prvního zápasu jsme vstoupili dobře. Občas nás překvapila úlivka nebo nečekaný balón přes, ale mohli jsme se ale spolehnout na náš kvalitní a tvrdý servis, který nám v tomto utkání dost pomáhal. Občas se nám něco nepovedlo, ale náš výkon vyl dobrý bez zbytečných výkyvů. Zápas jsme vyhrály 3:0

Dorka Galátová, hráčka

Do druhého zápasu s Vyškovem jsme vstoupily hodně dobře. Dařilo se nám na servisu a soupeř měl velký problém s přihrávkou. Set jsme vyhrály vysokým rozdílem 25:9. Ve druhém setu se nám nedařilo a vázla komunikace. Nedokázaly jsme přihrát jednoduchý servis a když už jsme přihrály, neodútočily jsme. Dostaly jsme se do situace, kdy prohráváme 9:16. Začíná se nám dařit na podání a po dlouhé sérii srovnáváme na 18:18. Koncovka je napínavá, bojujeme o každý balón. Soupeřkám ale vyšla lépe a tak zápas srovnávají na 1:1. Ve třetím setu pokračujeme v dobrém servisu a zlepšil se nám i útok. Vyhráváme 25:11.  Do čtvrté sady jsme šly s tím, že chceme rychle vyhrát. Opět nám k tomu pomohl kvalitní servis, útok, i dobrá hra v poli. Set vyhráváme znovu 25:11.

Áďa Hrnčířová, hráčka

Foto M. Jurdáková

  odkaz na tabulku soutěže

DSC 0234DSC 0237DSC 0268DSC 0286

 

ŽKY-E: 2. kolo Jihomoravského Poháru 7. tříd, skupina V.

27.11.   VK KP Brno E
- Jehnice
2:0
      - TJ Lokomotiva Břeclav C
2:0
      - VK Thysen Letovice
2:1
Komentář:

Neděle byla šťastným dnem pro náš tým družstvo E. Hrály jsme v tělocvičně ZŠ Jehnice a hned v prvním zápase nás čekal  domácí tým. A dařilo se nám! Vyhrály jsme  zaslouženě ve dvou setech. Už se těšíme na vítězné  „ A hej!“ v dalším turnaji.
Barunka Jílková, hráčka

Druhý zápas jsme hrály s Břeclaví. První set jsem hladce vyhrály, ve druhém setu nám soupeřky občas utekly. Našly naše slabé místo uprostřed  hřiště  za třímetrovou čárou, buď tam běžíme všechny, nebo žádná. Podání jsme dnes taky nedávaly na 100%. Ale vyhrály jsme 2:0! Z dnešního výkonu máme všechny radost.  
Valča Jůzová, hráčka

Třetí zápas jsme hrály proti Letovicím. První set nebyl nijak jednoduchý, ale vyhrály jsme jej. V druhém jsme byly až přehnaně sebejisté a proto jsme po napínavé koncovce prohrály 17:25. Poslední set byl velmi zajímavý. Míč se po nahrávce dostával do zadní části hřiště a my jsme často hrály přes síť prstama. Občas se nám ale povedl blok. Tento set zakončila Nela svým podáním, které po soupeřově příjmu letělo mimo hřiště.
Natka Kochová, hráčka

IMG 2022

 

ŽKY-M: 2. kolo Jihomoravského Poháru 7. tříd, skupina III.

27.11. VK KP Brno M
- VK Pegas Znojmo (kluci)
0:2
    - TJ Tesla Brno B (kluci) 1:2
  - DDM HIPPO Kuřim (holky) 2:1
Komentář:

V neděli jsme hrály další turnaj. Tentokrát v Kuřimi. 1.zápas jsme hrály se Znojmem (kluci) . Prohrály jsme  0:2, protože nás uhráli silným servisem i útokem, kterým jsme neuměly vzdorovat. Ve druhém setu jsme se chytly na servisu a uhrály 20 bodů.
2. Zápas jsme hrály  proti Tesle B (opět kluci). Znovu jsme prohrály 1:2. V prvním setu jsme prohrály na naše chyby. Nevybíraly jsme ulívky, kazily jsme podání. Druhý set jsme vyhrály, protože jsme útočily, zlepšili hru v poli a hlavně jsme dávaly servis. 3.set jsme prohrály stejně jako v prvním setu, kvůli zkaženému servisu.
3. Zápas jsme hrály proti Kuřimi (holky). Vyhrály jsme 2:1. První set jsme sice prohrály, ale naštěstí jsme dokázaly utkání otočit a vyhrát. Pochvalu zaslouží především Ema, která nás držela na síti a na servisu a uhrála nám nejvíce bodů.
Vanda Kadaňková, hráčka

   

facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT