7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Před utkáním

Královo Pole chce znovu zdolat Ostravu a bít se o postup

DR160558Ve středu 25. ledna si volejbalistky Králova Pole zahrají další utkání ve Vyzývacím poháru, tentokrát už v jeho osmifinále. Slova brněnského trenéra Marka Rojka znovu potvrzují, že  Brno hodlá mířit v tomto prestižním evropském poháru do dalšího kola. „My se budeme bít o čtvrtfinále Challenge Cupu, které už má svou váhu, takže chceme určitě postoupit. Myslím si, že máme solidní formu na to, abychom se o to zdárně pokusili,“ věří Rojko.

Číst dál...

Juniorky VK KP brousí nože...

Juniorky VK KP brousí nože...Do tuhého jde na všech frontách... Čas sportovní sezóny 2013/2014 se nemilosrdně zkracuje. Ženy se přibližují mílovými kroky k čtvrtfinále. Kadetky U-17 a juniorky U-19 se chystají na své finálové turnaje a konečně juniorky VK KP Brno mají před sebou poslední tréninkový týden před play-off s VK Karlovy Vary.

V sobotu 8.března budou naše “naděje” válčit s předním týmem středočeské skupiny VK Karlovy Vary. Vezměte pokličky a bubny, zkrátka vše co by je mohlo “posunout” do dalšího kola a přijďte je v 13 a v 16 h povzbudit na Botanku. Video-pozvánka zde.

Martin Hroch

Pozvánka na Olymp Praha

Radost Brna
 
  Zveme Vás
25. února 2012 v 19:00
 na utkání 23. kola UNIQA Extraligy žen
 
VK Královo Pole vs.
PVK Olymp Praha

Městská hala míčových sportů
Vodova 108, Brno - Královo Pole
   
Po senzačním vítězství v prestižním Vyzývacím poháru přichází na řadu UNIQA Extraliga žen a souboj s a dlouholetým rivalem - Olympem Praha. Královo pole stále čeká v této sezóně na vítězství ve vzájemném duelu, naopak Pražanky vyjma utkání s Prostějovem nepoznaly hořkost extraligové porážky. Nenechte si ujít další z řady mimořádně prestižních utkání. Ve středu vás diváků přišlo na osmnáct set, zabojujme také v české soutěži. Opět se na vás budeme těšit.
 
 
 S ATRAKTIVNÍM SOUPEŘEM PŘICHÁZEJÍ ATRAKTIVNÍ CENY.
NA VÍTĚZE DIVÁCKÉ SOUTĚŽE ČEKÁ ZAJÍMAVÁ CENA
VĚNOVANÁ FIRMOU ARNOLDSGYM !!!
 
 VŠECHNA UTKÁNÍ MÚŽETE TAKÉ SLEDOVAT NA TV COM 

Potrápíme favorita z Baku?

Ondra Marek
První z brněnských vrcholů volejbalového roku je tady. Naše děvčata se ve čtvrtfinále Vyzývacího poháru utkají s jedním s nejlepších evropských týmů a s největším favoritem soutěže Lokomotivem Baku. Úvodní duel s týmem plným reprezentantek startuje v naší hale ve Vodově ulici pět minut po šesté hodině.

Číst dál...

Bojujeme s Oděsou o postup

Vinci
Po minulém týdnu plném pohárových i extraligových tie-breaků čeká naše děvčata další výzva. A to doslova. Ve druhém osmifinálovém duelu evropského Vyzývacího poháru se ve čtvrtek znovu po týdnu potkáme s ukrajinským Chimikem Južny.

Číst dál...


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT