7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Družstva ženské extraligy na Facebooku

FB Graf like

KP Brno ukončilo extraligovou sezónu výborným třetím místem, ale rádi se pochlubíme i vítězstvím v nepsané a nevyhlášené soutěži o facebookového fanouška. Facebookový profil patří již neodmyslitelně ke komunikaci s přáteli a fanoušky klubu a samozřejmě i s veřejností. V září loňského roku jsme překlopili původně osobní profil do takzvané stránky sportovního týmu, abychom naplnili regule facebooku. A začali jsme komunikovat pravidelněji.

 

 

Od září 2016 jsme vydali přes 

    340 příspěvků , 
    25 fotogalerií, 
    22 videí.
Do příspěvků jsme zahrnuli týmová blahopřání, různé infografiky a pozvánky na jednotlivá utkání.
Všechny příspěvky měly více než 1 milion shlédnutí. Ke dnešnímu dni máme na facebookovém profilu 1421 fanoušků , které si chceme hýčkat a rozšiřovat jejich základnu. Na grafu můžete vidět, jak si vedly ostatní kluby. Je fakt, že nás těší, že jsme na špici tohoto pomyslného pelotonu, ale vnímáme to jako souboj o diváka a ne jako souboj jednotlivých profilů. Jsme rádi, že máme touto cestou zpětnou vazbu, že to asi neděláme špatně. Velmi podobně jsou na tom kolegové z UP Olomouc, kde se letos také vydali cestou kvalitního obsahu pravidelných příspěvků. 

Naším nejúspěšnějším příspěvkem bylo video, na kterém Petr Švancara a Míša Doležalová zvali na domácí utkání o bronz https://www.facebook.com/vkkpbrno/videos/1835825466666836/

K sociálním sítím nepatří jen facebook, takže nás taktéž můžete sledovat na twiteru a instagramu.

Robert Urbánek

FB Graf like


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT