7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Máme šanci na reparát. S Olomoucí

Po nevydařeném týdnu, kdy jsme museli skousnout dvě nepříjemné porážky, před sebou máme další extraligovou výzvu. V ní chceme uspět.

 


 

 

 

 

Minulý týden naše hráčky nejprve po domácí porážce 0:3 s Olomoucí vypadly z Českého poháru ve třetím kole a následně si vytrpěly po nevyrovnaném výkonu domácí prohru 1:3 s Přerovem.

Ve čtvrtek máme šanci na reparát. Na domácí palubovce haly ve Vodově ulici hostíme od šesti hodin večer opět Olomouc. Tentokrát změříme s tradičním rivalem síly v 10. kole extraligy.

Naše hráčky ani volejbalistky Olomouce nenačaly sezonu ve vítězném stylu, na který byly v minulých sezonách oba celky zvyklé. Nám patří se 14 body šestá příčka tabulky, Hanačky jsou o dva body zpět sedmé. Jenže my máme na kontě o jeden předehrávaný zápas více. Proto potřebujeme nutně sebrat Olomouci všechny tři body.

Tým Hanaček spoléhá na několik smečařek. Žádná z útočných opor vyloženě nevyčnívá. O to je hra Olomouce méně čitelná. O body se stará především Iva Nachmilnerová, Helena Kojdová a Hana Vanžurová. Úspěšný míč na druhou přes síť se nebojí poslat nahrávačka Veronika Gregorová, která svoji levačku často použije i jako útočnou zbraň.

Stejné je to s přihrávkou. Světových čísel v této herní činnosti jsme se od Olomouce zatím nedočkali, ale s příjmem se sedmý tým soutěže vyrovnal kolektivní hrou.

Velký problém pro naše hráčky je olomoucká obrana na síti. Klíčové hráčky Olomouce totiž měří kolem 190 centimetrů a naše smečařky často řeší problém, jak hanácké bloky obelstít.

Přijďte naše volejbalistky podpořit v boji o návrat do první poloviny tabulky. Vaši podporu náš mladý tým potřebuje.

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT