7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Dorost

Dobronín 2009

V uplynulém víkendu absolvovala naše dorostová družstva tradiční mezinárodní antukový turnaj v Dobroníně, kde se každoročně představují nejlepší kadetská a juniorská družstva z ČR i zahraničí. Tentokráte pořadatele v čele s Karlem Hofmanem (slavící významné životní jubileum - 60 let) nezklamalo počasí a tudíž nic nebránilo, hojnému počtu diváků, sledovat celý víkend, výkony nejlepších hráček mládežnických kategorií.

Číst dál...

Juniorský titul míří do Brna

 Brněnské juniorky si připsaly další mistrovský titul ve své kategorii. Desetkrát z posledních dvanácti let zamířily zlaté medaile do Brna, ve většině případů byl hlavním trenérem Aleš Novák. Tentokrát bylo neúspěšným finálovým soupeřem družstvo Ostravy, které si v posledním zápase i celkově na zápasy odneslo porážku 3:0.

Číst dál...

Krpolácký SUPERVÍKEND

 Nejen americké volby mají své Super-dny. My máme dokonce SUPERVÍKEND! Málokdy se stane, aby skóre našich družstev po odehrání víkendových mistrovských  utkání bylo neuvěřitelných 20:0 !!! Pro ženy vítězství nad Slávií znamenalo postup do semifinále Extraligy, 2 vítězství na půdě Olympu posunula juniorky o finále Extraligy a 3 vítězství v Ostravě znamenají, že nejlepší kadetky mají letos v Králově Poli !!!

Číst dál...

Juniorky se staly mistryněmi republiky, kadetky mají bronz

 Družstvu brněnských juniorek se podařiló extraligovou sezónu do nejúspěšnějšího možného  konce. Ve finále extraligy nedaly v domácím prostředí pražskému Olympu žádnou šanci a porazily Pražanky ve třech setech 3:0 (22,24,19). Pravní dva sety se rozhodovaly až v koncovkách, třetí už byl potom jasnou záležitostí domácího družstva. Pro Brňanky je to devátý titul této věkové kategorie v posledních jedenácti letech.

Číst dál...

Juniorky o titul, kadetky o bronz

 Juniorky zvládly svoji úlohu úspěšně a po výsledku 3:1 (16,22,-20,21), proti velmi dobře hrajícím děvčatům z Ostravy, postupují do zítřejšího finále. Jejich soupeřem bude družstvo pražského Olympu, které dokázalo překonat své soupeřky SG Plzeň - VŠ Slavia ve třech setech 3:0 (23,23,22). Kadetská družstva stejných klubů, které budou hrát juniorské finále se potkala dnes již v semifinále , kde bohužel naše děvčata po boji podlehla 1:3 (18,16,-19,23) a utkají se o bronz s UP Olomouc.

Finále Extraligy juniorek: neděle, 20.4. 13:00 KP Brno - Olymp Praha

> SRDEČNĚ ZVEME VŠECHNY DIVÁKY <


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT