7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Ozvěny víkendu 2. týdne

Logo_Ozveny_tydne 2. víkend roku byl ve znamení dalšího kola Poháru 7. tříd a dalšího kola 1. ligy kadetek, která odehrála své předposlední kolo.

 

 

 

 

 


 
 

U-15: Český pohár starších žákyň Ostrava - 1. sedmička

12.1. 10:00 VK Královo Pole A
- TJ Jiskra Havlíčkův Brod
0:3
12.1. 14:00 VK Královo Pole A
- TJ Jiskra Havlíčkův Brod
1:3
Komentář:

Dnes jsme hráli další kolo první ligy kadetek proti Havlíčkovu Brodu. Na zápas jsme jeli oslabeni o tři hráčky a paní trenérku. První set jsme prohráli s velkým rozdílem 25:12, což bylo asi zapřičiněné dlouhou zápasovou přestávkou. Nedařil se nám hlavně příjem a také jsme nemohli složit balón.
Ve druhém setu jsme zlepšili hlavně příjem, což se projevilo i na výsledku druhého setu. Bohužel to však nestačilo na výhru a prohráli jsme 25:21.
Ve třetím setu jsme se Havlíčkovu Brodu vyrovnali. V setu jsme několikrát vedli. Tahali jsme se se soupeřkami o každý balón. V závěru utkání se nám ale nepodařilo protihráčky přehrát a prohráli jsme i třetí set v poměru 25:23.
I přes prohrané utkání si nemyslím, že by jsme byli slabším týmem. Zápas jsme prohráli hlavně kvůli svým zbytečným chybám.

Šimečková Eva - hráčka

 

V sobotu 12.1. jsme hrály zápas proti týmu Havlíčkova Brodu. Zápas jsme prohrály 3:1. Pan trenér dal šanci i hráčkám z lavičky, aby získaly větší herní zkušenosti. Zapas se rozhodoval v koncovkách setů, bohužel se nám podařilo vyhrát jen 3.set. Pomohla nám série vítězných podání. V rozhodujících momentech nás zkušenější tým soupeřek přehrál jak v útoku tak v obraně.

Zezulová Kája - hráčka

   odkaz na tabulku

 

 

ŽKY-M: Pohár 7. tříd

13.1. 9:30 VK Královo Pole M
- VS Drásov
2:1
13.1. 11:00 VK Královo Pole M
- Zlín
2:0
13.1. 14:45 VK Královo Pole M
- Junior Brno
2:0
Komentář:

V neděli 8. prosince se na Základní škole Tyršova v Rousínově uskutečnilo 3. kolo Poháru 7. tříd.
První soupeřem pro nás byla ZŠ Okružní ze Zlína. Začátek prvního setu se nám příliš nedařil, ale za stavu 3:10 pro soupeře jsme získali balón a díky servisu jsme se na soupeřky dotáhly a získaly 1. set. 2. set už jsme nenechaly náhodě a ovládly ho 25:17.
Jako druhé se nám postavily dívky ze Sokola z Újezda u Brna. 1. set se nám také moc nedařil, jelikož jsme přestaly hrát a tak jsme prohrály. Ve druhém setu jsme se vzchopily a i po pár chybách na příjmu jsme neztratily naději a vyhrály set v celku velkém bodovém rozdílu. A proto nás čekal tiebreak. Díky servisu Veroniky Chajdové jsme vyhrály s velkým bodovým rozdílem 15:1 a tak jsme zápas po nevydařeném začátku vyhrály 2:1 na sety.
Posledním soupeřem byli, jako třešnička na dortu, domácí chlapci z Vítovic (Rousínova). S vidinou postupu jsme do zápasu vlétly a po obou vyrovnaných začátcích setů jsme koncovky vždy ukořistily pro sebe a nakonec celý turnaj ovládly třemi vítězstvími, která pro nás znamenají postup do III. výkonnostní skupiny.
Za družstvo VKKP Brno Milénova

Markéta Laníková (kapitánka), Kristýna Němcová a Mgr. Šárka Sklenářová (trenérka)

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT