7x Mistr ČR a ČSFR, 7x vítěz ČP

Předvánoční teambuilding kadetek

PF2 kadetky

Kadetky se v závěru loňského roku vydaly na teambuildingovou akci do městečka Karolínka v Beskydech. A své zážitky z cest pečlivě sepsaly…

 

 

 

 

 

 

Vyjížděli jsme v neděli ráno. Po obědě jsme se vydali na procházku po okolí a po večerní válečné poradě jsme šli spát. V pondělí ráno jsme se po snídani vydali na rozhlednu Miloňová (846 m. n. m.), ze které byl krásný výhled na celé Karpaty.

Kadetky2

Po návratu zpět na chatu jsme hráli společenské hry a večer jsme zakončili rozdáním si dárečků od tajného Ježíška. Následující ráno jsme začali rozcvičkou a po snídani jsme vyrazili na vyhlídkové místo Soláň.  Poslední večer jsme si zpříjemnili palačinkami, po kterých se jen zaprášilo. Celý pobyt jsme zakončili soutěží „Kadetky hledají kadeřnici“. Jelikož jsme dívky kreativní, bylo zde velmi zajímavých účesů. Bylo možno vidět účes „Poslední záchrany“,  „Adventní svícen“ nebo dokonce „Ježka v kleci“.

Kadetky3

Tento třídenní teambuilding jsme si velmi užili a bylo to skvělé naladění vánoční nálady, kterou navozoval nejen sníh, ale zároveň útulná chata. Ve středu odpoledne jsme se s panem trenérem Pavlicou, s paní Mokrou a s paní Nesrovnalovou vrátili v pořádku zpět do Brna.

Kadetky1

 

Tým kadetek, upravila Barbora Mertová

 

 

 

 

 


facebook instagram YouTube fanshop luzanky sms


Nejbližší domácí utkání A-týmu

MOD_DPCALENDAR_UPCOMING_NO_EVENT_TEXT